خارگ نیوز: رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناوه گفت:تاکنون ۱۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع آزادسازی تصرفات در سواحل و حریم ۶۰ متری دریا در بخش ریگ و مرکزی شهرستان گناوه انجام شده است.
به گزارش خارگ نیوز، زبیده دهداری عصر دوشنبه در نشست با خبرنگاران شهرستان گناوه با تاکید بر نقش مؤثر اصحاب رسانه در آگاه سازی و اطلاع رسانی جامعه اظهار داشت: نقش اصحاب رسانه، خبرگزاریها و رسانه در انعکاس عملکرد دستگاههای اجرایی بسیار مهم و تأثیرگذار است و انعکاس اخبار و عملکرد هر دستگاه مدیون اصحاب رسانه است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناوه افزود: اگر یک دستگاه اجرایی روابط عمومی داشته باشد ولی با اصحاب رسانه ارتباطی نداشته و فعالیتها را خبری نکند فعالیتهای انجام گرفته دیده نخواهد شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گناوه با تقدیر از همکاری اصحاب رسانه شهرستان گناوه در انعکاس برنامهها و فعالیتهای این اداره ادامه داد: خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان گناوه همواره بدون منت و چشم داشتی در کنار این اداره حضور فعال دارند که قابل تقدیر است.
دهداری بیان کرد: این فعالیتها علاوه بر انعکاس فعالیتها و عملکرد دستگاه، در فرهنگ سازی فعالیتهای مانند درختکاری در بین اقشار جامعه تأثیر بسزایی دارد.
وی با اشاره به اینکه در هفته منابع طبیعی برنامههای متنوعی در این شهرستان تدارک و اجرا شد اضافه کرد: اجرای برنامه روز درختکاری همزمان با سراسر کشور با حضور مسئولان و اقشار مختلف، حضور در مدرسه و تقدیر از همیار طبیعت، دیدار با فرماندهی سپاه ناحیه گناوه، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس دادگستری، نشست با اصحاب رسانه، دیدار با امام جمعه بندر ریگ، دیدار با امام جمعه شهر گناوه و غرس نهال در دانشگاه پیام نور و اجرای برنامه کاشت نهال به یاد هر شهید از جمله این برنامهها بوده است.
وی ادامه داد: حدود ۳ هزار هکتار جنگلهای دست کاشت در در بخش ریگ و مرکزی این شهرستان اجرا شده است.
دهداری یادآور شد: اجرای پروژه آبخیزداری سنگی ملاتی مال قائد که این پروژه در سال ۱۳۹۰ افتتاح شد و طی سه سال مدیریت حوزه آبخیز، ۵۵ هکتار مراقبت و آبیاری نهال کاری از آب ذخیره شده این مکان استفاده شد.
وی گفت: پروژه آبخیزداری سنگی ملاتی رجدون در روستای تاجملکی در دست اجرا است که ۹۰ درصد پیشرفت داشته و امیدواریم با اتمام عملیات ساخت آن در هفته دولت سال آینده به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به اهمیت موضوع آبخیزداری و گفت: در حال حاضر این دو پروژه آبخیزداری سنگی ملاتی در روستای تاجملکی و مال قائد از روستاهای بخش مرکزی انجام شده اما در بخش ریگ نیز درخواستهای زیادی در این زمینه شده است.
وی گفت: اجرای پروژه آبخیزداری به مطالعه دقیق نیاز دارد و در نظر داریم که دو پروژه آبخیز داری در دو روستای چار برج و چهار محال بخش ریگ شهرستان بعد از اجرای مطالعه اجرا شوند که مطالعه احداث این دو پروژه در دستور کار قرار گرفته و برای طرح مطالعه آنها اعتبار به مبلغ ۴ میلیارد ریال در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به مهمترین عملکردهای این اداره در سال جاری گفت: اجرای پروژه آبیاری و مراقبت در سطح ۸۰ هکتار در دو روستای چهار روستایی و شول، تولید ۸ هزار و ۵۰۰ اصله نهال در نهالستان اداره منابع طبیعی شهرستان، اجرای پویش بذرکاری و نهال کاری به مساحت ۱۵ هکتار، اجرای پروژه مدیریت روان آب (احداث هلالی آبگیر) به مساحت ۲۲۵ هکتار از عملکردها در بخش فنی این اداره در سال سال جاری بوده است.
وی با اشاره به آزادسازی اراضی حریم ۶۰ متری دریا در این شهرستان بر حسب دستور رئیس جمهور گفت: تاکنون ۱۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع آزادسازی تصرفات در سواحل و حریم ۶۰ متری دریا در بخش ریگ و مرکزی شهرستان انجام شده است که ۱۱ هزار مترمربع در بخش مرکزی و هزار و ۴۰۰ مترمربع در بخش ریگ شهرستان انجام بوده است.
وی ادامه داد: تشکیل پروندههای تخلف ماده ۵۵ و ۴۴ به مساحت یک میلیون ۹۴۰ هزار متر مربع، اجرای احکام قضائی به مساحت ۷۶۰ هزار متر مربع، آرا صادره به نفع دولت به مساحت ۴ میلیون و ۷۲۰ هزارمتر مربع، اراضی ملی رفع تصرف شده از دست متجاوزان ۷۶۰ هزار متر مربع از دیگر عملکرد این اداره طی سال جاری بوده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گناوه ادامه داد: اخذ سند مالکیت حریم ۶۰ متری دریا در ۱۴ پلاک به مساحت ۴۳۱ هکتار، اخذ سند مالکیت اراضی ملی در راستای طرح کاداستر به مساحت ۳۷ هزار و ۲۵۰ هکتار و تکمیل اجرای مقررات ماده ۲ در بندر ریگ از دیگر عملکردهای این اداره در سال جاری بوده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گناوه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه تعطیلات نوروز و فصل گرما گفت: با توجه به قرار گرفتن در آستانه عید نوروز و گرم شدن هوا مشکل آتش سوزی از جمله مشکلاتی که در تابستان خطر آن درختان و جنگلها را تهدید میکند.
وی گفت: جنگلها و درختان کاشته شده با صرف هزینه انسانی و مالی فراوان ایجاد شده است و انتظار میرود هر شهروند مروج پیشگیری از آتش سوزی و مراقبت از این جنگلها و درختان باشد و هر کدام از ما نسبت به این درختان احساس مسئولیت کنیم.
وی گفت: از همه همشهریان و همه هموطنان و مسافرانی که به این شهرستان سفر میکنند انتظار میرود در پیشگیری از حوادث آتش سوزی کوشا باشند و اگر با حضور در طبیعت آتش روشن میکنند حتماً قبل از ترک محل از خاموشی کامل آن اطمینان حاصل کنند.