استاندار فارس گفت: تا پایان مردادماه واحدهای صنعتی که قرارداد با شرکت برق دارند، مشکلاتشان برطرف شود و پاس کاری بین شهرک صنعتی و برق در این باره وجود نداشته باشد.
محمدهادی ایمانیه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید فارس که با بررسی مشکلات ۸ واحد تولیدی همراه بود، بخشودگی جرائم تامین اجتماعی، پرداخت مطالبات واحدها از سوی دستگاههای دولتی و حل مشکلات برق واحدهای صنعتی را مورد بحث قرار داد.
او در این جلسه درباره تبدیل یک مجموعه باغ به باغ شهری در یکی از روستاهای فارس گفت: رفع موانع تولید به معنای همراهی با تخلفات نیست در صورتی که در این موضوع تخلفاتی دیده میشود، جهاد کشاورزی مکتوب تخلفات را بیان کند.
استاندار فارس همچنین در خصوص مشکلات واحدهای صنعتی استان درباره تامین برق گفت: تا پایان مردادماه واحدهای صنعتی که قرارداد با شرکت برق دارند، مشکلاتشان برطرف شود و پاس کاری بین شهرک صنعتی و برق در این باره وجود نداشته باشد.
ایمانیه همچنین در خصوص پرداخت مطالبات واحدها از سوی دستگاههای دولتی نیز گفت: ظرف ۳ ماه از خرید باید مطالبات واحدهای تولیدی پرداخت شود.
مجتبی دهقانپور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس نیز در این جلسه با اشاره به عزم جدی در برخورد با تخلفات حوزه کشاورزی گفت: تغییر کاربری و رفع تصرف بدون مجوز با همکاری دادگستری استان مورد برخورد جدی قرار میگیرد کما اینکه هفته گذشته نیز ۴۰ هکتار در بخش ارژن تخریب شد.
او درباره تبدیل مجموعه باغهای سیب سبز کوثر در روستای کدیان شیراز به باغ شهری گفت: این مجموعه از اهداف اصلی منحرف شده و زمین مذکور ۹ هکتار بوده که بدون مجوز تفکیک شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: این مجموعه فقط برای دیوارکشی مجوز داشتند، اما برای تفکیک مجوز نداشتند که به نظر این سازمان تخلف شده است.
حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صمت فارس نیز در حاشیه این جلسه به خبرنگاران گفت: تعیین تکلیف و تقسیط بدهی بانکی، درخواست استمهال بدهی بانکی، درخواست تامین برق مورد نیاز از جمله دستور کار جلسه بود که برای هر مشکل راهکار عملیاتی ارائه شد همچنین در این جلسه مصوبات تعداد ۲۸ واحد تولیدی که در کمیته تخصصی طرح شده بود، مورد تصویب قرار گرفت.
او با تاکید بر حمایت جدی از واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی یکی از راههای اصلی و اساسی برای دستیابی به افزایش اشتغال، توسعه پایدار اقتصادی و گسترش صادرات و تجاریسازی محصولات است و در این راستا هدف اصلی برگزاری جلسات رفع موانع تولیدی و اقتصادی برای حفظ وضع موجود در کنار ارتقا است.