نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کیفیت مرکز ثقل و شاهبیت حوزه استاندارد است، افزود: "کیفیت" در تمدن اسلامی هم مورد توجه است.
غلامرضا منتظری عصر امروز پنجشنبه در آیین گرامیداشت و تقدیر از سرآمدن و برگزیدگان استاندارد استان گلستان، اظهار کرد: ما در زندگی با دو وضعیت "شایسته و مطلوب" مواجه هستیم که باید با پایبندی به یک سری شاخصها و معیارها، برای رسیدن به آنها حرکت کنیم.
نماینده گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برای حرکت در این مسیر باید به دو معیار کمیت و کیفیت توجه کنیم، ادامه داد: "کیفیت" مرکز ثقل و شاهبیت حوزه استاندارد است.
وی با بیان اینکه "کیفیت" در تمدن اسلامی مورد توجه است، افزود: ایران دارای پیشینه غنی تاریخی است و باید تجارب دورههای گذشته برای ارتقای کیفیت آینده بکار گرفته شود.
منتظری با تاکید بر اینکه احساس مسئولیت نسبت به حقوق دیگران، فلسفه ایجاد سازمان استاندارد است، خاطر نشان کرد: اگر این احساس مسئولیت در حوزه تولید و خدمات تقویت شود، یقینا شاهد ارتقای کیفیت محصولات خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه باید فعالان عرصه تولید و خدمات با همه توان بروی ارتقای کیفیت محصولات خود کار کنند، تصریح کرد: نباید کارهای این عرصه با سهلانگاری انجام شود.
نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخی محصولات بی کیفیت عرضه شده در بازار، گفت: چگونه می شود بر محصولی بی کیفیت مهر تایید زد و آنرا به بازار عرضه کرد که در سلامت مردم تاثیر دارد.
وی داشتن دقت را اولویت کارشناسان حوزه استاندارد برشمرد و با بیان اینکه استاندارد امید و اعتماد آفرینی است، اضافه کرد: تنها مسیر پیشگیری از استرس، اضطراب، ضرر و خسارت "استاندارد" است.
به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم که با حضور "دکتر احسان ساده" معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد، "دکتر علیاصغر صباغیالوانی" رئیس مرکز پژوهشکده استاندارد ایران و مدیران استان گلستان در سالن فخرالدین اسعد گرگانی برگزار شد، از تعدادی شرکت و واحد تولیدی استان گلستان که موفق به اخذ نشان استاندارد و حلال شده بودند، تجلیل به عمل آمد.