کد خبر : ۵۲,۰۴۱
۱۳ آبان ۱۴۰۱ ۱۸:۳۱
رئیس هیئت فوتبال نطنز گفت: تیم هیئت فوتبال نطنز در مسابقات سوپر لیگ فوتسال بانوان، دور برگشت مسابقات را با شکست آغاز کرد.
مهدی عسگری در گفت‌وگو با ایسنا، ظهار کرد: در آغاز دور برگشت در هفته هشتم مسابقات سوپر لیگ فوتسال زنان، تیم هیئت فوتبال نطنز با نتیجه ۳ بر یک مغلوب میهمان خود نصر فردیس کرج شد.
 
وی افزود: در دیگر دیدارهای این هفته مس رفسنجان با نتیجه ۶ بر یک صنعت فجر شیراز را شکست داد و پیکان تهران ۴ بر ۲ از سد رایزکوی صفادشت گذشت.
 
رئیس هیئت فوتبال نطنز گفت: در یکی دیگر از دیدارهای این هفته پالایش نفت آبادان با نتیجه ۴ بر ۳ از سد ملی حفاری گذشت.
 
وی تصریح کرد: در پایان هفته هشتم این مسابقات تیم پالایش نفت آبادان با ۲۱ امتیاز صدرنشین و تیم پیکان تهران با ۲۰ امتیاز در رتبه دوم مسابقات قرار دارد.
 
عسگری خاطرنشان کرد: در هفته نهم این مسابقات در روز جمعه، ۲۰ آبان‌ماه سال جاری تیم هیئت فوتبال نطنز میهمان تیم پیکان تهران خواهد بود.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید