فرهنگ غنی موتور توسعه جامعه در همه عرصههای اجتماعی، سیاسی و علمی است زیرا عامل خود باوری و تلاش مردم آن جامعه است.
به گزارش خارگ نیوز، فرهنگ مفهوم گستردهای دارد که شامل ارزشها، هنجارها، باورها و اعتقادات یک جامعه میشود. بسیاری از جامعه شناسان، اندیشمندان و علمای جامعه فرهنگ را زیربنای رشد جامعه در همه زمینهها میدانند،
دین اسلام کاملترین و آخرین دین الهی است که در بردارنده فرهنگ کار و تلاش، فرهنگ شهادت، فرهنگ نوع دوستی و همه ارزشهای بزرگ انسانی و ضامن سعادت بشر است.
ابرقدرتها و استعمارگران بزرگ دنیا به خوبی از اهمیت نقش فرهنگ در پیشرفت جوامع، خصوصاً جوامع اسلامی آگاهی دارند به همین دلیل تلاش میکنند تا در جنگ نرم با نفوذ فرهنگ غربی زمینه نفوذ خود را در جوامع باز کنند.
این سخن گزافهای نیست اگر بگوییم فرهنگ غنی موتور توسعه جامعه در همه عرصههای اجتماعی، سیاسی، علمی و غیره است زیرا عامل خود باوری و تلاش مردم آن جامعه است.
برای تحول در تمام ابعاد جامعه اعم از تحول اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و علمی نیازمند تحول فرهنگی هستیم.
ریشه و اساس همه تحولها در فرهنگ است زیرا فرهنگ بینش انسانها را میسازد و بینش ما تعیین کننده نگرش ما است و این نگرشها هستند که مسیر انسانها را مشخص میکنند.
متأسفانه برخی از مسئولان نگاه حاشیهای به فرهنگ دارند و به این موضوع مهم نگاه اساسی ندارند در حالی که در اندیشه رهبر معظم انقلاب و امام راحل هیچ امری مهمتر از فرهنگ نیست.
فرهنگ میتواند سرچشمه تحول باشد اگر سرچشمه آن پاک، زلال و دینی باشد و همین فرهنگ اگر سرچشمه آلوده داشته باشد میتواند اسباب سقوط یک جامعه را فراهم کند.
ما باید الزامات و اعتبارات حوزه فرهنگ را فراهم کرده و با تربیت نیروی انسانی و کادر سازی حوزه فرهنگ را تقویت کنیم.
بنا بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب فرهنگ همانند هوایی است که تنفس میکنیم و ما در هر شرایطی مجبور به نفس کشیدن هستیم، بنا براین چارهای جز این نداریم که با جلوگیری از نفوذ فرهنگ سخیف غربی مانع از آلودگی هوای جامعه شویم.