متخصص و مدرس طب ایرانی گفت: استفاده از کرسی در فصل سرد باعث گردش خون متعادل، گرم شدن بدن می شود و کاهش رطوبت اضافی را فراهم می کند.
نواب زاده متخصص و مدرس طب ایرانی گفت : کرسی تنها یک دستگاه گرم کننده نیست بلکه در فرهنگ ما جایگاه ویژهای دارد و آن به خاطر تاثیر فراوان آن در سلامتی دارد.
وی با بیان اینکه این وسیله گرمابخش لحطههای خانوادگی است که البته فوایدی نیز برای آن به اثبات رسیده است، افزود: پیشگیری از ابتلا به واریس پا و کمک به سلامت دستگاه گوارش و شکم و پیشگیری از یبوست از فواید کرسی است که البته به همین علت در گذشتهها نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
نواب زاده با بیان اینکه فردی که در گرمای کرسی قرار میگیرد حرارت لازم در فصل سرما به اعضای بدنش میرسد از ایجاد مشکلات ناشی از سرما پیشگیری میکند، تصریح کرد: حرارت کرسی به اعضای بدن رسیده و مانع ورود ویروسها به بدن میشود.
این متخصص و مدرس طب ایرانی با بیان اینکه سرمای محیط موجب انقباض عضلات و بسته شدن منافذ پوستی و انقباض رگهای بدن میشود، تصریح کرد: با استفاده از کرسی، گردش خون به سمت اعضای حساس و حیاتی بدن مانند قلب و مغز میرود تا اعضای حیاتی حفظ شده و سالم بمانند.
نواب زاده با تاکید بر تقویت دستگاه تنفسی با استفاده از این وسیله، اظهار کرد: بهبود وضعیت ادرار شبانه در مبتلایان به دیابت، تقویت خونسازی، بهبود حافظه، پاکسازی اعضا و بافتهای بدن از فضولات، بهبود عملکرد غدد درونریز، از جمله تنظیم بهتر قند خون نیز از دیگر فواید است.
وی افزود: در کتب طب سنتی به طور مستقیم اشارهای به خواص کرسی نشده است؛ کرسی علاوه بر اینکه باعث افزایش لذت در زندگی بود فواید دیگری نیز دارد؛ لحاف کرسی از جنس نخی و پشمی بوده که الکتریسیته ساکن بدن را دفع میکند و آرامش بخش است.
نواب زاده بیان کرد: از تدابیر تندرستی آدمیان از نگاه پزشکی پارسی، یک توصیه این است که بدن باید تحت تاثیر گرمای تابستان و سرمای زمستان قرار گیرد، امری که امروزه اصلاً رعایت نمیشود؛ در استفاده از کرسی این امر رعایت میشود.
وی بیان کرد: کرسی از بیماریهای ناشی از افزایش سردی و رطوبت در فصول سرد سال پیشگیری میکند و درد مفاصل و دردهای عضلانی از شایعترین این موارد هستند و کرسی در کاهش دردهای مزمن مفصلی موثر است.