کد خبر : ۵۷,۶۵۲
۲۰ اسفند ۱۴۰۱ ۱۰:۵۴
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با تاکید بر اینکه پاسخ انتقادات اعضای شورای شهر تهران درباره سازمان را در صحن شورا داده‌ام، گفت: بی‌تردید ما نمی‌خواهیم تولی گری ۱۰۰ درصدی داشته باشیم.
 ایوب فصاحت در نشست خبری امروز شنبه در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص انتقادات اعضای شورای شهر تهران نسبت به اختلاف در سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار و همچنین ورود این سازمان به موضوع تولی گری و احتمالا مخالفت شورا با دادن مجوز برای تولی گری این سازمان در سال آینده در خصوص زنجیره تامین، گفت: انتقادات اعضای شورا را در صحن شورا پاسخ گفتم. لذا به این انتقادات بر نمی‌گردم. فیلم این انتقادات و پاسخ‌های من موجود است.
 
وی درباره تولی گری این سازمان اظهار کرد: قطعا ما نمی‌خواهیم به صورت ۱۰۰ درصدی تولی گری کنیم؛ اما باید توجه داشته باشیم سیاست گذاری دستگاه‌ها طبقه بندی دارد. سیاست‌هایی که شورا و یا مجلس می‌توانند بگذارند طبقه بندی خاص خود را دارد. ما در کار اجرا بعضا مصوبه‌ای داریم که مربوط به هیات وزیران است و باید آن را اجرا کنیم و در حقیقت مطیع سیاست گذاری دستگاه‌های بالادستی در اجرا باشیم.
 
وی افزود: روزانه دو تا سه هزار تن محصول در میادین ما عرضه می‌شود و در سطح استان تهران نیز غریب به ۶۰ هزار نفر بهره بردار داریم و مجموعا حدود ۱۱ هزار تن محصول توسط تأمین کنندگان ما تولید می‌شود. لذا باید مسیری را فراهم کنیم که برای عرضه این محصولات در میادین ما مسیر روشن و دقیقی وجود داشته باشد. بی تردید ما محیط محدودی برای عرضه داریم. لذا باید تدابیر خاصی را مد نظر بگیریم.
 
رفتن به سراغ زنجیره تأمین به عنوان یک راه حل مد نظر قرار گرفته
 
وی ادامه داد: برخی سیاست‌ها مربوط به دهه ۶۰ بوده ولی ما امروز در سال ۱۴۰۱ قرار گرفتیم. بی تردید مسیر عرضه در میادین باید به روز باشد. ما تلاش می‌کنیم مسیر درستی که محصولات با قیمت و کیفیت مناسب به دست شهروندان برسد را از طریق زنجیره تأمین دنبال کنیم. قطعا در این مسیر شاید در جایی نیاز باشد برای تولید محصول متناسب با شرایط خاص مشتری حتی بذر خاص را به تولید کننده بدهیم. قطعا رفتن به سراغ زنجیره تأمین به عنوان یک راه حل مد نظر قرار گرفته، ولی متاسفانه در این بین شاید برخی نظرات نادرستی وجود داشته باشد.
 
با بازار اخلاق مداری مواجه نیستیم
 
لزوم وجود سردخانه برای کنترل بازار
 
فصاحت تاکید کرد: از شورای شهر تهران تقدیر می‌کنم که پس از شنیدن صحبت‌های من حمایت کردند و در این خصوص رأی دادند. ما تلاش خواهیم کرد که شورا این مسیر را بپذیرد و خواهد پذیرفت. بی تردید ما با بازار اخلاق مداری مواجه نیستیم. لذا باید اهرم‌هایی برای کنترل بازار داشته باشیم که شاید یکی از آنها لزوم وجود سردخانه برای کنترل بازار باشد.
 
تدابیر شهرداری تهران برای تنظیم بازار در نوروز و رمضان 
 
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تقارن سال جدید با ماه مبارک رمضان گفت: این تقارن باعث خواهد شد که در ایام پایانی سال روزها و موقعیت حساسی را داشته باشیم. لذا باید در مسیر تنظیم بازار در شهر تهران تدابیر لازم را مد نظر قرار دهیم.
 
معرفی ۲۳۰ زمین توسط شهرداری‌های مناطق برای تحقق وعده ساخت ۱۰۰ میدان تره بار
 
افتتاح ۳۵ میدان تره‌بار در پایتخت در نیمه نخست سال آینده 
 
وی با اشاره به ۷۹ مورد بهسازی و حدود ۱۰۰ هزار مورد تأمین در سطح میادین در سال جاری گفت: برای تحقق وعده ساخت ۱۰۰ میدان تره بار ۲۳۰ زمین توسط شهرداری‌های مناطق معرفی شد که از این میان ۱۱۶ مورد تأیید و ۱۱۴ مورد رد شد و نهایتا امروز در مجموع ۳۵ مورد در دست اقدام داریم که امیدواریم در شش ماهه نخست سال آینده شاهد افتتاح آنها باشیم.
 
فصاحت ادامه داد: پس از واقعی سازی قیمت‌ها در پنج مورد کالای اساسی شاهد ۴۷ درصد افزایش و همچنین ۲۱ درصد افزایش در نوبت خریدها در سطح میادین بودیم و مجموعا ۲۷ درصد از نظر وزنی افزایش عرضه کالاهای اساسی را داشتیم و بطور مجموع ۴۷ درصد کالاهای اساسی شاهد رشد بودند.
 
تنظیم بازار سیب زمینی ، گوجه و پیاز و گوشت کرم در میادین میوه و تره‌بار 
 
به گفته وی، در حوزه سیب زمینی، گوجه و پیاز برای تنظیم بازار فعالیت مهمی توسط ما صورت گرفت که اگر ورود ما نبود سفره مردم دچار آسیب جدی می‌شد. سه ماه در حوزه تنظیم بازار با توجه به عدم ثبات قیمت‌ها اقدامات جدی توسط ما صورت گرفت. در گوشت گرم با توجه به بی‌نظمی‌هایی که در عرضه داشتیم اقدامات جدی انجام دادیم و نهایتا در هر مکانی که دولت نیازمند کمک بود ورود قاطعی داشتیم.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید