کد خبر : ۵۹,۶۴۴
۱ خرداد ۱۴۰۲ ۱۸:۵۹
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: در توسعه زیرساخت آموزشی و توسعه مدارس اقدامات مهمی انجام شد و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
محمدهادی رستمیان یکشنبه‌شب در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: پروژه راه‌آهن بوشهر-شیراز نه فقط برای بوشهر که برای کل کشور و به ویژه مرکز نشینان مهم است.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر افزود: بودجه عمرانی استان محدود و کمتر از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است اما این پروژه بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد.
 
وی اضافه کرد: تأمین منابع پروژه راه‌آهن بوشهر با شیوه‌های معمول ممکن نیست از این رو تهاتر نفت پیشنهاد شده است.
 
وی طول راه آهن بوشهر به شیراز را ۴۳۷ کیلومتر دانست و اضافه کرد: ۱۲۵ کیلومتر این پروژه در استان بوشهر و مابقی در استان فارس قرار دارد.
 
وی گفت: اکنون پیمانکار مشغول انجام یک قطعه ۲۵ کیلومتری که بسیار سخت، در کوه‌های بلند، چند دهانه‌ای و تونل‌دار است.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر تصریح کرد: پروژه راه آهن بوشهر - شیراز پیشرفت فیزیکی نسبت به قبل نداشته است اما این پروژه از مصوبات سفر رئیس جمهور است و مجوز تهاتر نفت برای اجرای آن گرفته شده است.
 
وی افزود: تهاتر نفت همکاری وزارت نفت و وزارت راه و شهرسازی را می‌طلبد و با اجرایی شدن آن روند پروژه شتاب خوبی را خواهد گرفت.
 
ظرفیت آب‌شیرین‌های استان بوشهر به ۱۰۲ هزار متر مکعب می‌رسد
 
رستمیان با اشاره به ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌های استان بوشهر تصریح کرد: پیش‌تر ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌های استان بوشهر ۱۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در کنگان، ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در بوشهر، ۶۰۰ متر مکعب در گلستان دشتی بود اما در دولت سیزدهم آب‌شیرین‌کن‌های ۳۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعبی در بوشهر، ۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعبی در سعدآباد و ۶ هزار و ۵۰۰ مترمکعبی در وحدتیه، ۳۵ هزار متر مکعبی مپنا بوشهر و ۱۲ هزار مترمکعب در سیراف وارد مدار شده است.
 
وی با بیان اینکه وضعیت آب در استان بوشهر امروز بهتر از گذشته است، اضافه کرد: در آینده ۱۰ هزار متر مکعب در سیراف، هزار متر مکعب شیف و هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب در اخند نیز شیرین‌سازی خواهد شد تا ظرفیت آب‌شیرین‌های استان به ۱۰۲ هزار متر مکعب برسد.
 
۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار به مدرسه سازی در استان بوشهر اختصاص یافت
 
سد دالکی ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر عنوان کرد: سد دالکی با ظرفیت ۴۳۲ میلیون متر مکعب آب بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی، سد دشت پلنگ با ظرفیت ۱۵۰ میلیون متر مکعب آب ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی و سد باهوش با ظرفیت ۱۹ میلیون متر مکعب آب که در دور اول سفر رئیس جمهور فقط مطالعات آن انجام شده بود اکنون به ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.
 
رستمیان با اشاره به تکمیل شدن سد اخند با ۲ میلیون متر مکعب و باغان ۳۲ میلیون متر مکعب ظرفیت در دولت سیزدهم، افزود: مطالعات سدهای کاردنه دشتی، سد دهرود دشتستان، سد چهار روستایی گناوه، سد کلاکل جم و سد انوری در شبانکاره در حال انجام است تا به محض تکمیل مطالعات مرحله انتخاب پیمانکار و تأمین منابع انجام بگیرد.
 
وی گفت: در یک سال و نیم گذشته ۴۷ مدرسه با ۲۵۱ کلاس درس با اعتبار ۲۲۰ میلیارد تومان افتتاح و عملیات اجرای ۵۴ مدرسه با ۲۱۰ کلاس با اعتبار ۳۳۰ میلیارد تومان در استان بوشهر آغاز شده است.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: همچنین ۳۶۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی برای ساخت فضاهای مردمی تخصیص یافته است.
 
رستمیان اضافه کرد: در مجموع در ۱.۵ سال گذشته در توسعه زیرساخت آموزشی و توسعه مدارس اقدامات مهمی انجام و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر با بیان اینکه طول راه‌های استان بوشهر چهار هزار و ۵۲۵ کیلومتر است، افزود: این راه‌ها سرمایه ملی هستند و ارزش بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومانی دارد و از آنجا که منابع اعتباری ما محدود و باید سالانه سه تا ۱۰ درصد اعتبار برای نگهداری آنها هزینه کرد، توازن برقرار کردن میان اینها سخت است.
 
رستمیان با اشاره به اجرای شدن بزرگراه بزباز بندو در شهرستان عسلویه به طول ۲۵ کیلومتر، تصریح کرد: پیمانکار پروژه محور دالکی-کنارتخته که از مسیرهای اصلی کشور به شمار می‌رود و مسیر اتصالی چهار استان بوشهر، فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد است، انتخاب شده و تا هفته آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه پارسال کمترین قطعی برق را در استان بوشهر شاهد بوده‌ایم، عنوان کرد: توسعه ۴۰ هزار مشترک با اعتبار بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان، بهسازی برق ۱۲۰ روستا با اعتبار بیش از ۷۵ میلیارد تومان، انجام ۲۰۰ دستگاه پست هوایی برای رفع افت ولتاژ با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان، اصلاح، مقام‌سازی و بهینه سازی ۲ هزار واحد شبکه و سیم فرسوده با اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومان، واگذاری ۶۹۰ پنل خورشیدی به عشایر از جمله اقدامات انجام شده در حوزه برق استان بوشهر است.
 
۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار به مدرسه سازی در استان بوشهر اختصاص یافت
 
هزار قطعه زمین در عالیشهر واگذار می‌شود
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به سهمیه ۴۰ هزار واحدی استان بوشهر در طرح نهضت ملی مسکن بیان کرد: اکنون ۱۲ هزار و ۲۷۶ واحد مسکونی در این استان در حال ساخت است که بیشترین پیشرفت فیزیکی مربوط به تعدادی از پروژه‌ها در خورموج، دیّر و برازجان با ۵۰ درصد پیشرفت هستند.
 
رستمیان اظهار کرد: در عالیشهر آمادگی واگذاری هزار قطعه زمین در راستای قانون جوانی جمعیت وجود دارد.
 
وی با اشاره به افزایش ۲۰ هزار و ۱۸۰ متر مربع به زیربنای درمانی در استان بوشهر با اعتبار ۲۶۰ میلیارد تومان گفت: در حال حاضر هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در استان وجود دارد، با اقدامات انجام شده ۴۸۰ تخت به ظرفیت بهداشت و درمان استان اضافه خواهد شد.
 
معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار بوشهر گفت: تا پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم میزان تولید آب از آب‌شیرین‌کن‌های استان ۳۵ هزار و ۶۰۰ مترمکعب بود که با وارد مدار شدن بخشی از این واحدها میزان آب تولیدی استان با افزایش سه برابری به ۱۰۲ هزار و یکصد مترمکعب افزایش یافته است.
 
اظهار کرد: افزون براین در زمان حاضر ۱۰۹ هزار و ۹۷۵ مترمکعب پروژه آب‌شیرین کن شامل یک هزار مترمکعبی هلیله، سه هزار و ۷۵۰ مترمکعبی دیر، ۷۰ هزار مترمکعب نیروگاه اتمی، پنج هزار مترمکعبی کنگان، هشت هزار و ۵۰۰ مترمکعبی آبپخش، هفت هزار مترمکعب بوشهر و ۱۸ هزار مترمکعب سیراف - جم نیز در حال انجام است.
 
وی بیان کرد: هرچند هنوز مشکلاتی در زمینه تأمین آب در بخش‌هایی از استان بوشهر وجود دارد اما با تلاش‌های انجام گرفته و وارد مدار شدن بخشی از آب‌شیرین‌کن‌ها وضعیت تأمین آب در این استان نسبت به گذشته بهبود یافته است.
 
۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار به مدرسه سازی در استان بوشهر اختصاص یافت
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به وارد مدار شدن بخشی از سدهای استان بوشهر، تصریح کرد: در زمان حاضر پنج سد دالکی، دشت پلنگ، باهوش، اخند، خائیز در دست اجرا و افزون براین مطالعه سدهای کاردنه دشتی، دهرود دشتستان، چهارروستایی گناوه، کلاکل و انوری در شبانکاره نیز آغاز شده است.
 
وی در خصوص اقدامات دولت سیزدهم در بخش توسعه زیرساخت‌های درمانی نیز گفت: طی یک ونیم سال گذشته بیش از ۲۰ هزار مترمربع با سرمایه‌گذاری ۲۶۰ میلیارد تومان به فضاهای درمانی استان افزوده شده است.
 
رستمیان یادآور شد: از بدو احداث مراکز درمانی به شیوه نوین قریب به یک هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در استان بوشهر ایجاد شده این درحالی است که تنها طی یک سال و نیم گذشته و تا سه سال آینده ۵۰۰ تخت به تخت‌های موجود افزوده می‌شود.
 
وی در خصوص تأمین مسکن گفت: در زمان حاضر تلاش شده به شیوه خود مالکی، بافت فرسوده، مسکن روستایی و شهری مسکن مورد نیاز برای فاقدان مسکن تأمین شود که تاکنون عملیات اجرایی ۱۲ هزار و ۲۷۵ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در استان آغاز و در مراحل مختلف ساخت قرار دارند.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به طرح جوانی جمعیت، بیان کرد: طی بازدید انجام شده از شهر جدید عالیشهر بوشهر زمین‌هایی که سال‌ها به صورت بلاتکلیف مانده (۱۶۰ و ۳۰۰ هکتاری) با سیر مراحل قانونی طی یک ماه آینده در قالب یک هزار واحد زمین ویلایی در اختیار ثبت نام شدگان طرح جوانی جمعیت واگذار می‌شود.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید