کد خبر : ۵۹,۶۸۷
۱ خرداد ۱۴۰۲ ۱۹:۴۱
مدیرکل شیلات لرستان گفت: کیفیت خاویار استان از دریای خزر بالاتر است.
کیارش بیرانوند، امروز یکم خرداد ماه در همایش تنوع زیستی و حفاظت از منابع طبیعی که به مناسبت روز جهانی تنوع زیستی با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: تا زمانی که نتوانیم اقتصاد را درست کنیم نخواهیم توانست محیط زیست و منابع طبیعی را مدیریت کنیم.
 
وی اضافه کرد: باید از این ظرفیت اقتصادی در راستای افزایش رونق و درآمد در لرستان استفاده کنیم.
 
این مسئول با بیان اینکه لرستان جزو استان‌های ساحلی نیست اما در تولید ماهی برتر کشور است، ادامه داد: در حال حاضر ۷۰۰ مزرعه پرورش ماهی در لرستان وجود دارد که ظرفیت تولید آنها ۳۳ هزار تن است.
 
مدیرکل شیلات لرستان  بیان کرد: ظرفیت خوبی در گونه‌های مختلف ماهی در لرستان وجود دارد که نیازمند اهتمام ویژه متولیان امر برای استفاده از آن است.
 
بیرانوند از بومی کردن خاویار در لرستان خبر داد و با بیان اینکه کیفیت خاویار استان از دریای خزر نیز بالاتر است، گفت: ظرفیت تولید هزارتن خاویار را در استان داریم و این صنعت پولسازی برای رونق اقتصادی لرستان محسوب می‌شود.
 
۱۷ هزار نفر در عرصه آبزی‌پروری در لرستان فعالیت دارند
 
وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۱۷ هزار نفر در عرصه آبزی‌پروری در لرستان فعالیت دارند و  بیش از ۱۵۰ هزار تن ماهی تولید می‌کنند.
 
مدیرکل شیلات لرستان در ادامه با بیان اینکه برای حفظ گونه‌ها قراردادی را با دانشگاه شوشتر منعقد و با هماهنگی محیط زیست، گونه‌ها شناسایی شدند.
 
بیرانوند اضافه کرد: همچنین گونه‌های پرورشی که با آب‌های شیرین سازگاری دارند به استان وارد کردیم و پیگیر توسعه آبزی پروری ماهیان زینتی در لرستان هستیم.
 
وی ادامه داد: برای صدور مجوز آبزی پروری طرح‌های زیست محیطی تعریف و پس از تصویب در کارگروه محیط زیست استان به متقاضیان مجوز داده می‌شود.
 
مدیرکل شیلات لرستان گفت: به هیچ مزرعه ماهی بدون استعلام از محیط زیست مجوز داده نخواهد شد و برای بیش از ۱۰۰ تن تولید ماهی نیاز به مجوز محیط زیست است.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید