کد خبر : ۶۵
۲۳ تیر ۱۳۹۸ ۰۹:۰۹
انگیزه فرهنگیان برای ماندگاری در جزیره خارگ کاهش یافته است
خارگ نیوز: : در پی دستور اداره کل بازرسی استان بوشهر به شرکت نفت خارگ و قطع خدمات رفاهی این شرکت به فرهنگیان شاغل در این جزیره رغبت آنان برای ماندگاری در خارگ کاهش یافته است.
به گزارش خارگ نیوز، شرکت نفت از حدود ۴۰ سال پیش تاکنون برای فرهنگیان خارگ خدمات رفاهی ارائه می کرد اما با دستور اداره کل بازرسی استان بوشهر این شرکت مجبور به قطع خدمات رفاهی فرهنگیان این جزیره شد.


براساس گفته مدیر روابط عمومی عملیات عمومی جزیره خارگ (هماهنگ کننده شرکت‌های نفتی، شرکت پایانه نفتی و نهادهای محلی در خارگ) هیچ مشکلی برای ارائه دوباره خدمات به فرهنگیان جزیره خارگ ندارد ولی ارائه این خدمات در صورت اجازه اداره کل بازرسی استان بوشهر خواهد بود.


محمود رضایی شب گذشته در گردهمایی مدیران و رؤسای آموزش و پرورش استان بوشهر در خارگ افزود: تکمیل پژوهش سرای دانش آموزی، نوسازی مدرسه ارشاد، آزادی و سمیه با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال و بهسازی، کفسازی و نقاشی سه مدرسه دیگر از اقدامات شرکت نفت در جزیره خارک بوده است.


بخشدار خارک افزود: در سال‌های گذشته اعتباری از استان برای جزیره خارگ تخصیص داده نمی‌شد که با همکاری استانداری این روند تغییر پیدا کرد و جزیره خارگ مثل سایر مناطق استان، اعتبارات استانی دریافت می‌کند و همچنین اعتبارات شرکت نفت نیز بدون هیچ تغییری مانند سابق برای این جزیره تخصیص داده می‌شود.


رضایی ادامه داد: در سال ۹۵ برای نخستین بار ۵۶ میلیارد ریال، در سال ۹۶، ۱۰۰ میلیارد ریال و در سال ۹۷، ۱۲۵ میلیارد ریال اعتبار استانی برای جزیره خارگ تخصیص داده شد که قسمتی از این اعتبار به آموزش و پرورش اختصاص یافت.


وی اضافه ذکرد: آموزش و پرورش استان بوشهر نیز خارگ را مثل دیگر مناطق استان در نظر داشته باشد و اعتباراتی را برای این جزیره تخصیص دهد.


بخشدار خارگ با بیان اینکه محدودیت‌های ترددی، هزینه حمل و نقل دریایی و سایر مسائل شرایط سختی را برای فرهنگیان منطقه ایجاد کرده است و هزینه‌های مالی زیادی نیزبر آنها تحمیل می‌کند که کمک به این قشر در زمینه رفاهیات مستلزم همکاری و رایزنی آموزش و پرورش استان است.


رضایی گفت: با همت وزارت نفت کلاس‌های تقویتی کنکور در جزیره خارگ برگزار می‌شود و با توجه به رایزنی‌های انجام شده در مرکز استان شرایط برگزاری کنکور در آینده نزدیک برای این منطقه آموزشی فراهم می‌شود.


وی تاکید کرد: با روان سازی شرایط موجود از نیروهای کارآمد بومی جزیره برای جذب نیروهای حق التدریس استفاده شود.


امام جمعه خارگ گفت: برگزاری این نشست می‌تواند کمک‌های بسیار خوبی برای این جزیره داشته باشد.


حجت‌الاسلام موسی کمالی افزود: جزیره خارگ باید مورد توجه قرار گیرد و آموزش و پرورش استان در این زمینه با وزارت متبوع و مسئولان ارشد استان رایزنی داشته باشد تا مشکلات آموزش و پرورش این منطقه حل شود.


وی اضافه کرد: با توجه به نیاز جزیره به معلمان بومی سعی بر آموزش جوانان برای تربیت معلمان بومی داریم که حدود ۱۰۰ نفر در دوره آموزشی معلمی خارگ شرکت دارند.


رئیس آموزش و پرورش خارگ گفت: ۷۹ نیروی بومی و ۴۲ نیروی غیربومی فرهنگی در جزیره خارگ کار تحصیل دانش آموزان را برعهده دارند.


رضا برمک افزود: در چند سال اخیر ۳۱ آموزگار ابتدایی و ۳۱ دبیر متوسطه اول و دوم به نیروی فرهنگیان جزیره خارگ اضافه شده است.


وی اضافه کرد: جزیره خارگ بیش از ۳۲ هزار و ۸۸۸ بار بمب باران شده است ولی حق منطقه جنگی، حق جزیره و منطقه کمتر توسعه یافته برای فرهنگیان این جزیره با توجه به قوانین اداری لحاظ نشده است که نیاز است این مشکل برطرف شود.


جزیره خارگ از توابع شهرستان بوشهر با ۲۰ هزار نفر جمعیت بزرگترین پایانه صادرات نفت کشور است که در فاصله ۵۷ کیلومتری شمال غرب بوشهر در آب های خلیج فارس واقع است.



نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید