کد خبر : ۶۸,۳۷۱
۱ دی ۱۴۰۲ ۱۲:۴۳
سفیر فلسطین در اتریش گفت، آمریکایی‌ها شریک جنایات رژیم صهیونیستی در غزه علیه فلسطینی‌ها هستند.
 «صلاح عبدالشافی»، سفیر فلسطین در اتریش گفت: متاسفانه آمریکایی‌ها موضع به شدت قوی در حمایت از رژیم صهیونیستی دارند. برای ما اما آنها شریک جنایات این رژیم علیه فلسطینی‌ها در غزه هستند.
 
به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وی به داده‌های سازمان ملل اشاره کرد که بر اساس آن در هر شش دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود.
 
این دیپلمات ارشد فلسطینی ادامه داد: بسیاری از مردم فکر می‌کنند که این ارقام اغراق آمیز هستند. برعکس، این آمار کمتر از اعداد واقعی هستند چون هزاران غیرنظامی زیر آوارند. بنابراین، این واقعیت که ایالات متحده تصمیم به حمایت از رژیم صهیونیستی گرفته، آن را به شریک جرم در این جنایت تبدیل کرده‌است.
 
وی خاطرنشان کرد: از آنجا که در غزه متولد شده‌ام، برای من آسان نیست که از بیرون نظاره گر اوضاع در این منطقه باشم و در عین حال، به وظایفم عمل کنم.
 
سفیر فلسطین در اتریش گفت: این بحران کنونی به صورت مستقیم بر ما تاثیر گذاشته‌است. خانه کودکی‌ام در غزه ویران شده و این بسیار دردناک است چون من در این خانه به دنیا آمدم و بزرگ شدم، خاطرات کودکی من با آن تداعی می‌شود، دو پسرم نیز در آنجا به دنیا آمدند و بزرگ شدند. در این رابطه این یک تجربه بسیار دردناک و احساسی است.
 
این مقام مسؤول در سفارت فلسطین در اتریش گفت، اخراج اجباری فلسطینی‌ها به سمت مصر و اردن بخشی از استراتژی رژیم صهیونیستی است. در واقع بر این باوریم که این طرحی از سوی این رژیم است.
 
سفیر فلسطین در اتریش همچنین گفت، آمریکا می‌تواند رژیم صهیونیستی را برای آتش‌بس در غزه متقاعد کند. می‌دانیم و مطمئنیم که اگر آمریکایی‌ها بخواهند می‌توانند رژیم صهیونیستی را برای توقف این درگیری‌ها متقاعد کنند، اما بجای این کار، از آنها حمایت می‌کنند.
 
عبدالشافی همچنین گفت، بسیاری از کشورها به صورت واضحی مخالف اقدامات نیروهای رژیم صهیونیستی در نوار غزه هستند. در رای گیری سازمان ملل متحد در روز دوشنبه همه چیز روشن بود؛ ۱۵۳ کشور به توقف نهایی درگیری در نوار غزه رای دادند و تنها ۱۰ کشور از جمله اتریش رای منفی دادند و ۲۳ کشور دیگر رای ممتنع دادند. بدیهی است که اکثر قریب به اتفاق کشورهای جهان به وضوح با اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی مخالف هستند.
 
وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای عضو سازمان ملل از فلسطین حمایت می‌کنند. باید بگویم که در صحنه جهانی کشورهای روسیه، چین و برخی از کشورهای اروپایی مانند اسپانیا، بلژیک، لوکزامبورگ، ایرلند، نروژ حامی فلسطین هستند و همه این کشورها طرفدار آتش‌بس دائمی‌اند. اینها کشورهایی هستند که آشکارا از ارتش رژیم صهیونیستی انتقاد می‌کنند. همچنین کشورهای آفریقایی مانند نامیبیا و آفریقای جنوبی و کشورهای عربی به همراه کشورهایی در آمریکای لاتین مانند کلمبیا، ونزوئلا، کوبا، نیکاراگوئه، شیلی، بولیوی نیز حامی فلسطین و مخالف اقدامات نیروهای رژیم صهیونیستی هستند.
 
سفیر فلسطین در اتریش خاطرنشان کرد: برخی از کشورها پا را فراتر از انتقاد و مخالفت گذاشته و مثلا بولیوی و کلمبیا روابط دیپلماتیک خود را با رژیم صهیونیستی قطع کرده‌اند. آرژانتین نیز سفیرش را از رژیم صهیونیستی فراخوانده و سفیر این رژیم را اخراج کرده است. آفریقای جنوبی نیز اقدام مشابهی انجام داده است.
 
سفیر فلسطین در وین، اتریش را به نقض بی‌طرفی خود به دلیل مخالفت با آتش‌بس در نوار غزه متهم کرد.
سفیر اتریش در گفت‌وگو با خبرگزاری «نووستی» گفت: «متاسفانه دولت اتریش متعلق به اقلیت دولت‌های جهان است که همچنان با آتش‌بس مخالف هستند و متعلق به اقلیت کسانی است که بدون هیچ‌گونه چیزی از طرف اسرائیلی حمایت می‌کنند. به نظر من اتریش از این طریق بی‌طرفی خود را که در قانون اساسی این کشور تصریح شده، نقض می‌کند.»
 
وی با اشاره به اینکه این وضعیت نشان دهنده «ترک کامل موضع سنتی اتریش» است، افزود: این نگرانی ما را افزایش می‌دهد که کشوری مانند اتریش که همیشه نقش میانجی را ایفا کرده‌است، خود را کنار کشیده‌است.
 
وی اظهار داشت که امروز در مورد اتریش این مساله به همه درگیری‌های جهان مربوط می‌شود.
 
عبدالشافی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا خطر گسترش و سرایت درگیری اشغالگران و فلسطین به سایر کشورهای خاورمیانه را وجود دارد گفت: این امکان پذیر است.
 
این دیپلمات توضیح داد: ما می‌دانیم که وضعیت در مرز با لبنان بین اسرائیل و حزب‌الله بسیار متشنج است و تاکنون تشدید تنش‌ها از مرز عبور نکرده‌است، اما از سوی دیگر، هیچ تضمینی وجود ندارد که تشدید بیشتری وجود نداشته باشد که منجر به گسترش درگیری شود.
 
وی افزود: «می‌بینیم که حرکت کشتی‌ها در دریای سرخ به دلیل حملات حوثی‌ها (انصارالله یمن) به کشتی‌هایی که به سمت اسرائیل حرکت می‌کنند تقریبا متوقف شد و این نشان می‌دهد که این درگیری آتش را در منطقه شعله ور می‌کند. بنابراین، بله، اگر در اسرع وقت آتش‌بس در غزه حاصل نشود، نمی‌توان (گسترش جنگ) را رد کرد.»
 
انتهای پیام
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید