داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم گفت: برداشت برچسب محرومیت از پیشانی استان، تعیین تکلیف ته لنجی، آوردن صنایع فولاد و نظارت کاربردی و دقیق بر کارکرد مدیران را در صورت ورود به مجلس قاطعانه پیگیری می کنم.
غلامرضا ابراهیمی روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا در ارتباط با مهم ترین وظایف یک نماینده مجلس اظهار کرد: وظیفه نماینده مجلس براساس قانون، قانون گذاری و نظارت است که در بحث قانون گذاری مسائل کلان کشور و مرتبط با معیشت، اقتصاد و سایر موضوع های مختلف جامعه مورد توجه نمایندگان قرار دارد.
وی افزود: بخش دوم از وظایف نمایندگان نظارت است که حلقه مفقوده مجلس شورای اسلامی نیز در حوزه نظارت است که خود مردم نیز در این حوزه نارضایتی دارند.
داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم تصریح کرد: برای نمونه پرداخت یارانه به بخشهای مختلف با هدف عرضه کالاهای ارزان قیمت برای مردم است ولی به دلیل نبود نظارت کالاهای دارای یارانه خارج از شبکه توزیع می شود و دلال بازی و احتکارهای زیادی در این بخش وجود دارد.
ابراهیمی عنوان کرد: در این زمینه نبود سامانه جامع و نبود اتصال انبارها در منجر به مشکلاتی در روند توزیع کالا و نامشخص بودن میزان کالا به استان ها است که عمده دلیل آن ناشی از نبود نظارت مجلس است.
وی ادامه داد: از دیگر وظایف مهم نمایندگان مجلس تفریغ بودجه است یعنی چناچنه هفتاد هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی به استان اختصاص یابد باید محل هزینه کرد آن بخوبی و شفاف مشخص باشد که در این بین نماینده مجلس به عنوان ناظر عالی استان باید نظارت لازم را اعمال کند.
برخورد با مدیران کم کار بر حسب وظایف نظارتی
ابراهیمی اظهار کرد: چنانچه مدیری از توانایی لازم برای انجام ماموریت خود برخوردار نیست و منجر به نارضایتی مردم شده در چنین شرایطی نماینده مجلس باید به این موضوع وارد و دخالت و بررسی لازم را انجام دهد.
وی گفت: توسعه زیرساختها در استان بوشهر نیاز به هزاران میلیارد تومان اعتبار دارد و چنانچه اعتبار کافی تامین نشد حداقل نمایندگان باید در تفریغ بودجه سالانه و عملکرد مدیران نظارت لازم را اعمال و گزارشهای لازم را به مردم ارائه کنند.
داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم اظهار کرد: در ارتباط با کالاهای برخوردار از یارانه دولتی نیز باید ساز و کار نظارتی لازم اعمال شود تا بدون احتکار و افزایش قیمت به مصرف کننده برسد.
وی تاکید کرد: نظارت قانونی نمایندگان باید بر تمامی اجزا دولت باشد و در استان بوشهر نیز باید به توسعه زیرساخت ها بویژه ساماندهی فاضلاب آبهای سطحی اهتمام جدی داشته باشد.
محرومیت را از پیشانی استان بر می دارم
ابراهیمی افزود: در فیش حقوقی کارمندان تقسیم بندی های مبنی بر مناطق محروم و کمتر توسعه یافته وجود دارد که چنانچه به مجلس راه پیدا کنم سوالم این است که تا کی استان زرخیز بوشهر باید در زمره مناطق محروم و کمتر توسعه یافته قرار گیرد.
داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم گفت: لقب منطقه محروم و کمتر توسعه یافته در استانی که پایتخت انرژی و ظرفیتهایی متنوع است شایسته استان بوشهر نبوده و باید به محرومیت استان پایان داده شود و نمونه بارز آن نیز عدم برخورداری استان از شبکه ریلی است.
وی گفت: مجلس شورای اسلامی باید با یک تاریخ زمان اعلام بوشهر برای اتصال به شبکه ریلی را به مردم اعلام کند چراکه تاخیر چندین ساله برای این طرح ملی زیبنده استان ساحلی بوشهر نیست.
ابراهیمی افزود: باید با اختصاص اعتبار ویژه به استان بوشهر و توسعه زیرساخت ها شرایطی فراهم شود تا استان از محروم و کمتر توسعه یافتگی خارج شود.
اشتغال در گرو آوردن صنایع مولد است
وی با تاکید بر ضرورت احداث صنایع مولد در استان بوشهر، ادامه داد: در بوشهر برای تامین سرم باید التماس شهرستانها کنیم و چرا در خود بوشهر کارخانه سرم سازی تولید نکنیم.
داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم اظهار کرد: صنایعی مانند فولاد که نیاز به تامین آب زیاد دارد باید در استان های ساحلی مانند بوشهر احداث شود چراکه فعالیت این صنعت در استان های غیرساحلی توجیه مناسبی ندارد.
داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم تصریح کرد: نماینده مجلس به عنوان ناظر عالیه در استان باید صدای مردم باشد و امکانات و نیازهای مبرم مردم را تامین کند.
وی گفت: تا زمانی که مردم پشت نماینده نباشند و مطالبه گری نکنند نماینده برای توسعه و پیشرفت حوزه انتخابیه موفقیتی بدست نخواهد آورد.
ابراهیمی افزود: در موضوع جهاد تبیین یکی از موضوع های که دنبال تحقق آن بودیم مطالبه گری است تا برای رفع نیازها و کمبودها تلاش و اقدام جدی شود.
وی اظهار کرد: چنانچه به مجلس راه پیدا کنم به عنوان نوکر تمام موارد یاد شده را با جدیت پیگیری می کنم و تقویت نظارت در اولویت فعالیتم خواهد بود.
داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم تاکید کرد: اعتقاد دارم مردم چشم و چراغ این نظام هستند که باید به دیدگاه ها و نظرات آنان توجه ویژه شود.
وی تصریح کرد: در حوزه زیرساخت های دریایی نیز می طلبد با توجه به شغل مردم و تامین معیشت آنان از راه دریا و دریانوردی به این حوزه توجه ویژه شود و برای نمونه در بحث آتشخوارها امکانات و تجهیزات لازم تامین شود.
مشکلات بیمه دریانوردان بررسی می شود
ابراهیمی اظهار کرد: همچنین در صورت ورود به مجلس بیمه دریانوردان را به عنوان یک اولویت مهم دنبال می کنم چراکه در شرایط کنونی بیمه آنان در مقاطع مختلفی به مشکل می خورد و باید نسبت به ساماندهی آن اقدام شود.
وی در ارتباط با کالای همراه ملوان نیز گفت: در این حوزه تنها فردی متخصص و درد چشیده در این حوزه می توانند تصمیم گیری مناسب برای ساحل نشینان داشته باشد.
داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم تاکید کرد: موضوع کالای همراه ملوان باید با همکاری فعالان این حوزه حل و فصل شود و چنانچه اینجانب به مجلس راه پیدا کنم با استفاده از ظرفیت و نظرات استخوان خرد کرده برای شناسایی معایب و مزیت ها برای ساماندهی کالای همراه ملوان تلاش خواهم کرد.
وی افزود: باید ابتدا آسیب های این حوزه به طور جدی شناسایی و تجزیه و تحلیل مناسبی پیرامون آن شکل گیرد تا در طرح ساماندهی کالای همراه ملوان علاوه بر رعایت قوانین و مقررات، معیشت و رضایت ساحل نشینان را فراهم کند.
داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم گفت: در بخشهایی مانند خرما و میگو چنانچه کارخانه فرآوری آنها احداث شود و این محصولات به محصولات متعدد تبدیل شود اشتغال و صادرات خرما و میگوی استان بهبود پیدا می کند.
وی عنوان کرد: در عرضه تولیدات شاخص استان بوشهر مانند میگو و خرما باید ابتدا نیاز مردم استان تامین و سپس برای صادرات آنها اقدام شود چراکه اولویت مصرف خرما و میگو آن هم با قیمت مناسب مردم استان بوشهر هستند.
ابراهیمی گفت: در حوزه دریا و دریانوردی با توجه به صید ترال و کاهش ذخایر دریایی باید ماهیهای کوچک تولید و به دریا تزریق شود.
وی تاکید کرد: در استان بوشهر ظرفیتهای زیادی وجود دارد که چنانچه به مجلس راه پیدا کنم با پای کار بودن مردم برای بهبود وضعیت موجود تلاش خواهم کرد.
غلامرضا ابراهیمی داوطلب نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم و دارای مدرک کارشناسی علوم سیاسی و کارشناسی ارشد حقوق بین الملل است که 21 سال سابقه کار در حراست شرکت پایانه های نفتی، شرکت مخابرات و سمت بازرس سازمان بازرسی را در کارنامه دارد.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای چهار نماینده در حوزه های انتخابیه " بوشهر، گناوه و دیلم"، "دشتستان" ، "دشتی و تنگستان" و " کنگان، دیر، جم و عسلویه " و همچنین انتخاب یک نماینده برای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری از حوزه انتخابیه استان بوشهر روز ۱۱ اسفندماه برگزار می شود.