کد خبر : ۷۱,۰۰۴
۱۵ اسفند ۱۴۰۲ ۱۶:۵۶
سرپرست مدیریت عملیات عمومی در مراسم راه اندازی رستوران خوابگاه 9 دی گفت: اهتمام به مسائل رفاهی کارکنان و خانواده های آنان مهمترین هدف و مورد تاکید مدیرعامل شرکت می باشد
 حسین احمدی افزود: افزایش ظرفیت‌های خوابگاهی و رفاهی منجر به کاهش دغدغه ذهنی کارکنان می‌شود و به تبع آن، ارتقای بهره وری آنان را به همراه دارد، بنابراین باتوجه به اینکه یکی از دغدغه های کارکنان ارکان ثالث این مدیریت، توجه به مسائل رفاهی آنان بود، رستوران خوابگاه 9 دی راه اندازی شد.

 

احمدی با تاکید بر اینکه امیدواریم گام مثبتی در راستای ارتقای سلامت و تغذیه سالم کارکنان شایسته و پرتلاش این مدیریت برداشته شده باشد افزود: توجه و اهمیت به نیروی انسانی به عنوان سرمایه های اصلی سازمان همیشه مورد تاکید مدیرعامل شرکت می باشد.

عملیات عمومی+ 9 دی
عملیات عمومی+ 9 دی
عملیات عمومی+ 9 دی
عملیات عمومی+ 9 دی

 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید