کد خبر : ۷۵,۱۶۹
۷ آبان ۱۴۰۳ ۰۸:۲۱
هشدا ر هواشناسی دریایی سطح نارنجی به در استان بوشهر صادر شد
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: شرکت‌های پخش مواد غذایی زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت محیط بوشهر قرار دارند.
حمید حبیبی‌نیا  در جمع خبرنگاران گفت: در راستای اجرای قانون اصلاح ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به منظور کنترل و نظارت بهداشتی بر شرکت‌های پخش مواد غذایی، طرح ضربت بازدید از منطقه تنگک با حضور کارشناسان بهداشت محیط انجام شد.
 
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر افزود: در این طرح که به صورت مرحله‌ای انجام گرفت همه مواد غذایی موجود در انبارهای پخش، از نظر وجود مشخصات بهداشتی از قبیل تاریخ تولید و انقضا، پروانه ساخت و … کنترل شد همچنین شرایط نگهداری مواد غذایی و موارد مربوط به بهداشت فردی و بهداشت ساختمان مورد ارزیابی قرار گرفت.
 
حبیبی‌نیا اظهار داشت: با توجه به شرایط جغرافیایی شهر بوشهر و گرم بودن هوا در اکثر ماه‌های سال با استفاده از دستگاه‌های پرتابل، دمای محیط انبارها و دمای یخچال‌ها مورد سنجش قرار گرفت.
 
وی اضافه کرد: محل‌هایی که دمای نگهداری مواد غذایی استاندارد نبود طی اجرای طرح، شناسایی و با پیگیری‌های صورت گرفته، ظرف مدت ۴۸ ساعت مرتفع شدند.
 
حبیبی‌نیا گفت: در این طرح، ۱۱ اخطاریه بهداشتی صادر و تعداد ۲ واحد به دلیل تخلفات بهداشتی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.
 
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موارد را جهت پیگیری به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید