مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: حدود ۲۵۰ نفر از نوجوانان در کارگاههای آموزشی، شعر آیینی را فرا گرفتند و امیدواریم استمرار راه پرفروغ ابن حسام خوسفی را با حضور این جوانان شاهد باشیم.
علی فرخنده شامگاه یکشنبه ۲۷ آبان در محفل ادبی ابنحسام خوسفی اظهار کرد: سیاست ما در برنامهریزی فرهنگی در دوران مسئولیتی بر اساس سند تحول بود و دو اصل مسئلهمحور بودن، پیامدمحوری در برنامه ریزی و توجه به هویت ایرانی اسلامی است که سعی کردیم در برنامهریزی رعایت کنیم.
وی افزود: آنچه که حائز اهمیت بود در عصر کنونی که دوران جنگ ترکیبی است توجه به تقویت هویت در بین نوجوانان و جوانان است تا داشتهها و ظرفیتهای خود را قدر بدانند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲۹ آذر سال گذشته کنگره ملی ابن حسام خوسفی در استان آغاز شد، به برگزاری اختتامیه این کنگره با حضور شاعران برجسته و مسئولان در بیرجند اشاره کرد.
فرخنده بیان کرد: در اختتامیه کنگره ملی ابن حسام خوسفی از یک اثر مستند از زندگینامه ابن حسام، کتاب چکیده مقالات برگزیده همایش علمی ابن حسام و کتاب «لؤلؤ مکنون» شامل آثار خوشنویسی اشعار منتخب دیوان ابن حسام رونمایی خواهد شد.
وی به برپایی نمایشگاه لؤلؤ مکنون در نگارخانه سرو باغ جهانی اکبریه بیرجند اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه تا ۲ آذر ماه عصرها از ساعت ۱۶ تا ۱۹ به روی علاقهمندان باز است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین در مراسم اختتامیه کنگره ملی ابن حسام خوسفی از کتاب «نیام حیدر» حاوی ۳۰ اثر تصویرنگاری از متن ابیات خاوراننامه رونمایی می شود.
فرخنده عنوان کرد: نمایشگاه تصویرگری اشعار خاوراننامه با عنوان «نیام حیدر» نیز در نگارخانه استاد اسماعیلی مود در بیرجند برپا شده و تا ۲ آذر ماه از ساعت ۱۸ تا ۲۰ پذیرای علاقهمندان است.
وی با بیان اینکه برای اولین بار از تمبر ابن حسام در میان تمبرهای فاخر کشور فردا با همکاری اداره کل پست در مراسم اختتامیه رونمایی خواهد شد، گفت: حدود ۲۵۰ نفر از نوجوانان و جوانان به ویژه در بیرجند، قاین و سرایان با شرکت در کارگاههای آموزشی، شعر آیینی را فرا گرفتند و امیدواریم استمرار راه پرفروغ ابن حسام خوسفی را با حضور این جوانان شاهد باشیم.
وی اظهارامیدواری کرد: برگزاری این کنگره، آغازی برای برگزاری رویدادهای فاخرتر و نکوداشت مفاخر و مشاهیر خراسان جنوبی باشد.
انتهای پیام
∎