سال گذشته سازمان تامین اجتماعی 888 میلیاردتومان در استان هزینه کرد که البته هرچند رقم قابل توجهی است، ولی اعتقاد داریم باید خدمات بیشتری در این حوزه انجام داد و با پروژه های جدیدی که در دست اجرا می باشد، این مهم دنبال می شود.
مدیرکل تامین اجتماعی استان می گوید: با وجود تلاش های صورت گرفته، ولی دو ناکامی دارم که یکی محاسبه صیادی به عنوان مشاغل سخت و زیان آور و دیگری ایجاد مرکز درمانی در جزیره خارگ می باشد و امیدوارم حتی اگر یک روز به مسئولیت اداری ام باقی مانده باشد، این دو موضوع محقق شود.
به گزارش نخ نیوز ؛ یونس خسروانی در نشستی خبری که در آستانه 25 تیرماه روز تامین اجتماعی برگزار شد، ادامه داد: برای محاسبه صیادی به عنوان مشاغل سخت و برخورداری جامعه هدف از مزایای آن، پژوهشی بصورت مشترک میان دانشگاه خلیج فارس و مرکز پژوهش های سازمان تامین اجتماعی انجام شده و بزودی راهکاری از درون این پژوهش به سازمان ارائه خواهد شد.
خسروانی درپاسخ به سوالی که چه زمان می توان امیدوار بود صیادی رسما جزو مشاغل سخت قرار بگیرد، ادامه داد: در برخی تعاریف قانونی پیرامون شناورهای خودمالک و تعریف صیادی، اشکالاتی وجود دارد که در پژوهش مورد اشاره به آن پرداخته شده و بزودی راهکار موردنظر در استان پرزنت شده و به سازمان ارائه می گردد، اما تصویب نهایی، نیازمند همراهی بین بخشی شامل شیلات، بندر، مجلس و تامین اجتماعی است.
صرفا پرداخت هزینه انتقال بیمار در خارگ رضایتبخش نیست
مدیرکل تامین اجتماعی استان در بخش پرسش و پاسخ های خبرنگاران اظهار داشت: ما باید از مردم جزیره خارگ هم عذرخواهی کنیم و آرزو می کنم اگر یک روز به مسئولیت اداری ام در تامین اجتماعی مانده باشد، بتوانیم خدمات سازمان را متناسب با ماموریت هایی که داریم ارائه نمایم، درحالی که اکنون بابت ایاب و ذهاب هوایی بیماران 3 تا 4 میلیارد در سال پرداخت می شود که این میزان رضایت بخش نیست.
خسروانی با اشاره به اینکه جزیره خارگ از وجود مرکز درمانی وابسته به تامین اجتماعی محروم است، ادامه داد: به دلیل موقعیت خاص جزیره خارگ و نفتی بودن آن، اختصاص زمین یا فضای مناسب درمانی نیازمند همکاری بین بخشی است و راهکارهایی هم به استاندار سابق و استاندار کنونی پیشنهاد شده که امیدواریم به نتیجه برسد.
همه شهرستان های استان دارای درمانگاه هستند
وی در بخش دیگری از این نشست خبری اظهار داشت: سال گذشته سازمان تامین اجتماعی 888 میلیاردتومان در استان بوشهر هزینه کرد که البته هرچند رقم قابل توجهی است، ولی اعتقاد داریم باید خدمات بیشتری در این حوزه انجام داد و با پروژه های جدیدی که در دست اجرا می باشد، این مهم دنبال می شود.
به گفته خسروانی، از رقم اعلام شده، 530 میلیاردتومان در زمینه تعهدات بیمه ای و 358 میلیاردتومان در بخش درمانی استان بوشهر توسط تامین اجتماعی هزینه شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: اکنون در همه شهرستان های استان یا مرکز درمانی تامین اجتماعی فعال است، یا آنکه کلنگ زنی و در حال اجراست، یا مصوب شده و پیگیر تشریفات انتخاب پیمانکار و تسریع در پروژه می باشیم.
رتبه اول بوشهر از نظر نرخ وابستگی
مدیرکل تامین اجتماعی بوشهر در این نشست خبری خاطرنشان کرد: بوشهر از نظر نرخ وابستگی و پشتیبانی بیمه رتبه اول کشور را دارد، به نحوی که به ازای هر یک بیمه پرداز، 19 مستمری بگیر داریم، اما این شاخص در کشور 7 به یک است.
وی ادامه داد: با توجه به مهاجرپذیر و صنعتی بودن بخش هایی از استان، بیمه شده اصلی در بوشهر ثبت شده، اما محل زندگی وی در استان های دیگر می باشد و باعث شده از نظر نرخ وابستگی رتبه نخست کشور را داشته باشیم.
افزایش کارگزاری های بیمه
وی با اشاره به اینکه 15 شعبه تامین اجتماعی در استان فعال می باشد، ادامه داد: اکنون 330 هزار بیمه شده اصلی و 37 هزار مستمری بگیر در استان داریم.
خسروانی با اشاره به رویکرد تامین اجتماعی در زمینه کاهش تصدی گری و سپردن بخش عمده فعالیت ها به بخش خصوصی تاکید کرد: دفاتر کارگزاری تامین اجتماعی یکی از این موارد است که دومین کارگزاری شعبه دو بوشهر مجوز گرفته و در هفته دولت ایجاد می شود.
وی افزود: کارگزاری عسلویه، دشتستان و گناوه نیز با اخذ مجوز، طی ماه جاری تا شهریورماه فعال خواهند شد که ضمن بهبود خدمات رسانی به بیمه شدگان، هرکدام از این دفاتر زمینه اشتغال 10 نفر را فراهم می کنند.
طرح تشویقی تامین اجتماعی برای اشتغال فارغ التحصیلان
وی همچنین از مشوق های این سازمان به منظور ترغیب کارفرمایان به استفاده از نیروهای فارغ التحصیل جویای کار اشاره کرد و گفت: براین اساس، حق بیمه کارفرما درخصوص جذب فارغ التحصیلان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا بخشیده می شود.
به گفته خسروانی، اطلاعات این طرح و شرایط مشمول شدن فارغ التحصیلان و کارگاههای متقاضی در سامانه rasad_eshteghal.ir قابل دسترسی است.
وی همچنین از اجرای بخشودگی جرایم بیمه ای واحدهای تولیدی، خدماتی و صنعتی خبر داد که تا پایان مهلت تعیین شده (10 تیرماه سالجاری)، 2 هزار تقاضا در استان ثبت شد که معادل 24 میلیاردتومان می باشد و توسط کارشناسان تامین اجتماعی درحال بررسی است.
وی همچنین به طرح "از من بپرس" به مناسبت هفته تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: روز جمعه در مصلی نمازجمعه بوشهر و شب های جمعه و شنبه (22 و 23 تیرماه) در میدان رئیسعلی دلواری، مدیران و کارشناسان تامین اجتماعی بصورت رودرو پاسخگوی مردم هستند تا احیانا اگر موضوعی در فرایند اداری فرصت طرح یا اعلام نظر نبوده، در این قالب نیز امکان بررسی و پاسخ فراهم شود.